Este es un blog creado por un equipo multidisciplinar de logopedas y orientadores educativos, y lo que pretendemos es servir de ayuda tanto a los profesionales de la educación como a las familias. En este blog podréis encontrar recursos logopédicos de elaboración propia y recomendaciones de determinados materiales comercializados, también enlaces de interés, publicidad sobre cursos y jornadas... y en general cualquier cosa que pensamos pueda ser interesante.

miércoles, 9 de noviembre de 2011

PREMI!!!



El nostre primer premi!!! i a més ens l´otorga un blog que ens encanta "Luna Lola". Moltes gràcies!!!
A nosaltres ens encanta treballar amb noves tecnologies interactives i utilitzar-les amb finalitat educativa. Ens preocupen els nostres alumnes perquè pareix ser que no hem donat amb un sistema educatiu realment inclusiu i acollidor i pensem que ahí està la clau. Ja que, com diu algú: "Inclusió" no és deixar entrar, sinò donar la benvinguda.
Per últim reconeguem la feina que fa tota la gent que duu endavant blogs tan interessants com tots els que nomemem a la nostra secció destinada a tal fi.

1 comentario:

  1. Enhorabona! Salutacions des del taller de reprografia del CEE Vall Blanca d'Ontinyent. Tinc molts bons records de quan vaig treballar a Xàtiva al Pla de la Mesquita.

    ResponderEliminar